Optreden tijdens bruiloft in Groningen

Wij zijn heel erg tevreden over het optreden van violiste Astrid Gordijn en pianist Vlad Larionov tijdens ons burgerlijk huwelijk, dat plaatsvond in de vorm van een mini-concert. Hun muziek en optreden heeft ons erg geraakt. De kwaliteit van beide musici is erg hoog en hun spel is uitstekend op elkaar afgestemd. De stukken konden we vooraf in goed overleg uitkiezen en men was zelfs bereid om een nieuw nummer in te studeren. We genieten er nog van na en ook familie, vrienden en overige gasten spreken er nog over. Het heeft veel indruk gemaakt en onze bruiloft voorzien van prachtige muziek!

Jan & Jilldine 

Nieuwjaarsbijeenkomt in Zwolle

Astrid heeft opgetreden met Vlad, de pianist en het was een succes. Ze waren geboekt als achtergrondmuziek tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst. De reacties waren zeer positief. 

Ze spelen een uitgebreid genre, van klassiek tot modern. Met de piano erbij wordt het een mooi samenspel.

Het contact verliep soepel en ze waren ruim op tijd aanwezig. Verder zagen ze er verzorgd uit, wat niet geheel onbelangrijk is.

Zeker een aanrader.


Net terug van een heerlijke huwelijksreis waar we nog vaak hebben terug gedacht aan jullie prachtige muziek. We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken daar voor. Ook onze gasten waren ontroerd en we hebben dan ook veel enthousiaste reacties over jullie gekregen.

Hartelijke groet en nogmaals dank

Wij zijn echt heel blij met jullie optreden op onze bruiloft, vonden het heel mooi en helemaal zoals we hadden gehoopt! Los van dat het mooie muziek was, bracht het voor ons ook een stuk rust op zo'n overweldigende dag.

Ook wij kregen nog leuke reacties op jullie optreden bij de felicitaties.

Nogmaals, bedankt voor jullie bijdrage aan onze trouwdag en wie weet tot ziens!We hebben een geweldige dag gehad. Je optreden bij de Amshof viel in de smaak bij ons en onze gasten!! Dank daarvoor.


We hebben een erg leuke dag gehad! ze hebben aangegeven enorm te hebben genoten van je optreden en idd verrassend. Nogmaals heel erg bedankt!! Ik heb hier en daar wat reclame voor je gemaakt en het enthousiasme van een vioolspel tijdens trouwfeest overgebracht op mijn collega's

Bedankt voor de mooie muziek die je op onze bruiloft hebt gemaakt.


Nogmaals bedankt voor de mooie bijdrage aan ons feest!Groeten vanuit den Haag

Violiste bruiloft in Slochteren

Astrid heeft vorig jaar juni 2012 tijdens onze huwelijksvoltrekking de muziek verzorgd. Het was een super mooie aanvulling tijdens de plechtigheid. Gasten waren ook onder de indruk. Absolute aanrader.


Astrid en Vlad hebben muziek gespeeld op ons feest.


Wij waren zeer tevreden over hun optreden.

Ze zien er leuk uit en de reacties waren positief.

Eline

Wij hebben van jullie genoten, een prachtig samenspel, en ook gezelligheid. We hebben goede reaktie's gehad, het was een mooi kerstconcert, jullie daarvoor nog heel veel dank!

Ik heb veel goede reacties op het concert gekregen, ook over de solisten mooie woorden!

Middels deze mail willen wij bijzonder bedanken voor jou optreden tijdens ons huwelijk.


Het heeft onze ceremonie zeer compleet gemaakt. Ik kon mijn tranen nauwelijks bedwingen toen wij binnen kwamen lopen en jij het nummer van Brain Adams speelde. Echt super! Ook de andere gasten hebben jou optreden weten te waarderen. Middels deze mail (nogmaals) zeer bedankt.


Het optreden was heel mooi. Ik heb ervan genoten en de meesten met mij. Ook al was het denk ik voor jou niet waarneembaar, maar de reacties waren heel enthousiast.


We hebben bijzonder veel complimenten gekregen over jullie optreden het was erg netjes en professioneel, vonden ook wijzelf.

Jullie bedankt voor het optreden.


Ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor jullie optreden. We hebben genoten!


Wie weet, tot ziens


Wat hebben wij allen toch veel leuke reacties gehoord over jullie optreden in deze voor jullie bijzondere natuurlijke omgeving.Ik hoop dat jullie het ook als bijzonder hebben ervaren.


Gelukkig konden wij jullie tegen de koude Noordenwind  bescherming bieden middels een partytentje en ook nog van extra stroom voorzien

Naast het bruidspaar waren ook wij erg tevreden met de muziek! Heel mooi en puur allemaal :-) Voor in de toekomst houden we je ook zeker in gedachten